Condiții de viață și de muncă în Irlanda

Irlanda, Dublin în special, s-a stabilit rapid ca un centru FinTech, care a ajuns să rivalizeze cu Londra, Berlin, New York, Silicon Valley și Hong Kong. Se estimează că vor fi create 5.000 de locuri de muncă în Irlanda în anii următori, creând o oportunitate unică pentru experții talentați din industrie în toată Europa de Est, în special în București..

Munca în Dublin oferă o oportunitate excelentă pentru explorarea frumoasei Irlanda, locul în care există puncte de interes inspiraționale precum Giant's Causeway sau panoramele uimitoare de la stâncile Moher. Însuși Dublin se mândrește cu o mulțime de atracții, inclusiv castelul Dublin, faimoasa bibliotecă Chester Beatty și fabrica Guinness.

Cu o mulțime de curse directe low cost între Dublin și București, vizitele de week-end nu au fost niciodată mai ușoare sau mai accesibile. Sectorul FinTech din Irlanda oferă experților ambițioși posibilitatea de a câștiga salarii competitive la nivel global și flexibilitatea de a putea veni acasă în mod regulat.

Dacă luați în considerare o carieră în Irlanda, puteți descărca broșura noastră de mai jos pentru a afla mai multe despre cerințele noastre și farmecele pe care le are de oferit această țară. Aruncați o privire peste locurile de muncă de mai sus pentru a aplica pentru un loc de muncă care ar putea îmbunătăți cariera dvs. și după ce ați stabilit un interviu, informațiile noastre cu privire la programul de zboruri vă pot ajuta să vă organizați următorii pași.

 

Descarcati ghidul nostru de viață și de muncă în Irlanda

Aflați mai multe despre condițiile de viață și de muncă în Irlanda, inclusiv costurile de îngrijire a copiilor și de cazare, cum să fie un interpret și cum să asigure o viză de lucru

DOWNLOAD BROSURA or Rămâne în contact

Latest Jobs

FIND bilete de avion ieftin spre Irlanda de la polonez

Cele mai recente locuri de muncă directe în mesajele primite

Înregistrează-te pentru alerte

Estimările indică mai mult de 5.000 de noi locuri de muncă vor fi create în sectorul FinTech în Irlanda, în 2020

Dublin este acasa, la un număr impresionant de companii FinTech, cum ar fi Facebook, Google, Twitter, Etsy, HubSpot, Yelp, LinkedIn și Dropbox